Wireless Internet

Info.

1. Hvad er et trådløs netværk?

Et trådløst net er et netværk af computere som er koblet sammen, så der kan udveksles data imellem dem, blot med den forskel at der ingen ”fysisk” ledning er imellem dem.

2. Hvilke fordele er der ved et trådløs netværk?

Da alt information bliver sendt igennem luften, - lige som radioen, skal der ikke tænkes på de store etableringsomkostninger til grave arbejde. En anden ikke uvæsentlig fordel er også, at udefra kommende spændinger så som lyn ikke vil kunne skade systemet. Derved undgår man dyre reparationer hver gang det er tordenvejr. I forhold til ”normal” Internet vil det trådløse net IKKE optage en telefon linje, man vil derfor altid have telefonen fri. Af samme grund behøver man ikke, at investere i en dyr telefon forbindelse.
Vi levere også IP-Telefoni. Se evt. dette afsnit

3. Hvad kan man på et trådløs netværk?

Her kan man være 24 timer på Internettet til en fast pris, og men en hastighed som beskrevet ovenstående. Der er også mulighed for at udveksle filer med hinanden, over en lokal FTP-server, backupsystemer, hertil er der firewall, DNS. NB: Pga. at man er bag en firewall, er der IKKE Direct-connect og man kan ikke hoste hjemmesider, og man har ikke en offentlig/ekstern IP-adresse. ( Offentlig IP kan fås efter ønsker dette koster 37,50 kr. pr. kvt.)

4. Hvad kræves der, for at komme på et trådløs netværk?

Der skal være optisk sigt (Man skal kan se direkte til en af vore sendere)
for at få den rigtige forbindelse, udstyret kan række op til 8 Km i luftlinje, lidt afhængig af bakker og skov.

Ring til Os, så kan vi på vores kortmatriale se om der er muglighed for at i kan komme på nettet.

5. Hvad koster det at bruge IM_tekniks trådløse netværk?

En 3/2 mBps koster det Kr. 200,- pr . mdr.
En 6/4 mBps koster det Kr. 250,- pr . mdr.
Tilslutningen er PT. Gratis, men kunden skal selv betale for det udstyr + montage der skal etableres indenfor i huset, såsom kabler, router og evt. ekstra trådløse sendere i stører huse.
Tilslutningen indeholder også en SMTP.server adgang, både som SMTP & ASMTP,
En e-mail adresse samt SMTP serveren medfølger i abonnenten

Vedr. priser på Router mm. kontakt da IM_Teknik & Data på Tel. 97761193. Der må helst kun bruges routere, som er godkendt af IM_Teknik & Data, pga. driftsikkerheden.

Flere PC’er kræver en router ( 4 Porte og med Wlan ) koster ca. 750,00 Kr. Hvis man skal have IP-Telefoni med koster routeren 1.250,- fordi så skal der være et telefonmodul indbygget i routeren.

IM_Teknik & Data kan tage de fornødne målinger, for at se om der er radiosignal nok på jeres adresse. Så der er sikkerhed for at signalet er i orden.
Målingen er gratis.

Kort information om IM Teknik & Data

  • IM Teknik & Data
  • Næssundvej 437
  • 7960 Karby
  • Tel.: +45 97761193
  • E-mail: salg@im-teknik.dk
  • Åbningstider: Man - Fre, 8:00 - 16:00

Hjælpeprogrammer / klik på et link herunder

Start IM_T Fjernsupport - for Windows

Start IM_T Fjernsupport - for MAC