IP-Telefoni

Administration af privat telefonisystem 
 

Administration af omstillingsbord Erhverv

 

Klik på dette link for at hente et poteringsskema til nummerflytning

 

Besktrivelse.:

Når man snakker IP Telefoni, VoIP eller bredbåndstelefoni, dækker det over det samme, nemlig telefoni via Internettet.

Ved IP-telefoni forstår man, at en telefonsamtale bliver sendt som datapakker gennem et netværk, ligesom en e-mail (IP betyder Internet Protokol).

NB:
Den Internet opkobling man har / skal have, behøver absolut IKKE at være gennem IM_Teknik & Data, man kan koble sig op både gennem kabel tv, og andre former for internstopkoblinger, dog er det en god ide at rådføre sig med IM_T, for at kontrollere om forbindelsen er designet for IP-Telefonidrift.

Fordele og udfordringer

Ulempen er, at ikke alle former for internet er bygget til den form for trafik. Pakkerne kan ankomme i forkert rækkefølge og med store forsinkelser.
Det betyder ikke noget, hvis det er en hjemmeside eller en e-mail, hvor modtageren bare stykker delene sammen efterhånden.
Men det er ødelæggende for en telefonsamtale.

Her er det at IM_T har en fordel frem for mange andre udbydere af telefoni, vi har selv kontrol over det netværk vi sender telefonsamtalerne over og hvis internettet ikke kan klare det, har vi mulighed for at gøre noget ved det, dog skal det siges at ikke ALLE vore sendere er klar til IP-Telefoni, men der sker en konstant udbygning, for at få hele nettet opdateret til dette.


Vi har samtidig mulighed for at give telefonipakker fortrinsret frem for datapakker, og har hermed løst et af de oftest forekommende problemer.
Da IP telefoni er afhængig af signalerne til og fra antenneanlægget, vil der altid kunne ske nedbrud, så derfor anbefaler vi at man samtidig med IP telefoni har en mobiltelefon.

 

Kort information om IM Teknik & Data

  • IM Teknik & Data
  • Næssundvej 437
  • 7960 Karby
  • Tel.: +45 97761193
  • E-mail: salg@im-teknik.dk
  • Åbningstider: Man - Fre, 8:00 - 16:00

Hjælpeprogrammer / klik på et link herunder

Start IM_T Fjernsupport - for Windows

Start IM_T Fjernsupport - for MAC